Hulpmiddelen

Krukken, looprek, rollator of babyweegschaal nodig? Leden van de ledenvereniging profiteren van diverse voordelen bij het lenen of aanschaffen van hulpmiddelen. Je kunt hiervoor terecht bij de servicebalies van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en de Groene Kruis Winkels.

Servicebalies Zorggroep ONL in Emmeloord, Steenwijk en Urk

Jouw voordeel:

• Gratis uitleen van krukken en looprek.
  • Rollatorverhuur maximaal 6 weken voor maar €10,-
  • 10% korting op aanschaf van loophulpmiddelen, zoals rollators, wandelstokken, elleboogkrukken en looprek.
  • 10% korting op aanschaf van medicijnendoosjes, Helping Hand en toiletverhogers.
  • Bij aankoop van een urinaalhouder ontvangt je een urinaal ter waarde van €4,95 cadeau.
  • €4,50 korting op de verhuurprijs van een digitale of analoge babyweegschaal.

Servicepunt Steenwijk
Mr. Zigher ter Steghestraat 9
servicepuntSTW@zorggroep-onl.nl

Servicepunt Emmeloord
Kometenlaan 1
servicepuntEMD@zorggroep-onl.nl

Servicepunt Urk Het Dok
Vlechttuinen 1b
servicepuntDok@zorggroep-onl.nl

Deze servicebalies zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.zorggroep-onl.nl

Groene Kruis Winkel in Sneek en Heerenveen

Jouw voordeel:

• Alle voordelen van de bovengenoemde servicebalies ontvang je ook in de Groene Kruis Winkel.
  • 10 % korting op aanschaf van een digitale thermometer en Omron bloeddrukmeter.
  • 10 % korting op de aanschaf van bandages van het merk Thuasne. Denk aan polsbraces, kniebraces, nek- en rugbandages, enkelverstevigers etc.

De Groene Kruis Winkel in Sneek bevindt zich naast de hoofdingang van het Antoniusziekenhuis. Deze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Telefonisch is deze Groene Kruis Winkel bereikbaar via 0515-415313.

De Groene Kruis Winkel in Heerenveen bevindt zich aan de Thialfweg 17. Deze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Telefonisch is deze Groene Kruis Winkel bereikbaar via 0857-733639

Kijk voor meer informatie op www.groenekruiswinkel.nl