Meld u aan!

Slaapcoach Susanne Willekes geeft Lezing

Gepubliceerd op 22 nov 2018, 8:32

Woensdagavond 21 november gaf slaapcoach Susanne Willekes speciaal voor Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land een interessante lezing op Urk. Met pen en notitieblok in de aanslag namen de bezoekers plaats in de daarvoor ter beschikking gestelde ruimte in de FlevoMeer Bibliotheek. ‘Ik hoop wat tips te krijgen over hoe ik mijn dochtertje van 8 maanden door kan laten slapen Die gebroken nachten zijn allesbehalve ideaal. Zie je mijn wallen niet?’, vertelt een van de bezoekers lachend. Haar buurvrouw vult aan dat ze ook wel wil weten hoeveel slaapjes haar zoontje overdag nog nodig heeft. ‘Ik denk altijd dat wanneer hij overdag slaap, in de avond niet meer naar zijn bedje wil.’

Gelukkig had Susanne antwoord op alle vragen. Breng je kindje nog wakker naar bed, geef geen flesje in het donker en zorg juist voor voldoende slaap. ‘Ook overdag! Want hoe vermoeider je kind, hoe slechter hij of zij slaap. En wisten jullie dat hoog gedoseerde vitamine voor bedtijd kan zorgen voor night terrors?’, aldus Susanne.  

Heel wat eyeopeners dus deze avond. ‘Nooit geweten dat het helemaal niet goed is om een al slapend kind in bed te leggen! Ik ga eens even aan de slag met alle informatie die ik vanavond hier heb gehoord. Hopelijk kunnen we dan eindelijk weer eens een nachtje doorslapen. Wish me luck!’, zegt een van de bezoekers na afloop.

Heb je de avond met Susanne Willekes gemist? Lees dan eens haar boek ‘Slaap!’. Hierin staan alle tips die deze avond zijn gegeven, plus nog veel meer!

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”