Ledenavond met Arjan Erkel groot succes

Gepubliceerd op 19 nov 2019, 14:39

Wat was het gisteravond een mooie avond! Meer dan 350 leden hebben in 't Voorhuys in Emmeloord vol interesse, verbazing en spanning naar het bizarre verhaal van Arjan Erkel geluisterd. Hij werd tijdens zijn werk voor Artsen zonder Grenzen in Dagestan door rebellen ontvoerd en 607 dagen in gevangenschap gehouden.

Oud-gitarist van Normaal, Jan Wilm Tolkamp, speelde tijdens de lezing de liedjes die Arjan gedurende zijn ontvoering kracht gaven. Ook het nummer Oerend hard mocht deze avond met natuurlijk niet ontbreken!

Tijdens zijn ontvoering vond Arjan troost en steun in muziek. 'De muziek zat vooral in mijn hoofd, want ik had natuurlijk geen laptop of YouTube.' Hij zong nummers van André Hazes, Tom Jones, Johnny Cash en Normaal. 'Mijn ontvoerders zongen op een gegeven moment ook met "Oerend hard" mee!'

Wij willen Arjan, Jan Wilm, Theater 't Voorhuys en alle leden die gisteren aanwezig waren bedanken voor deze geweldige avond. Tot de volgende ledenbijeenkomst!