Een Diner Jaarkaart voor onze trouwe leden

Gepubliceerd op 13 jan 2020, 16:36

Als ledenvereniging zijn wij erg blij met al onze trouwe leden. En dat mogen we best wel eens laten zien! Daarom hebben wij besloten jou en jouw gezin te verrassen met een leuk cadeau, de Diner Jaarkaart. Met deze kaart ontvang je het hele jaar 25% korting op de gehele rekening of op speciale menu’s van de aan Diner Jaarkaart aangesloten restaurants.

Activeer snel jouw kaart en plan alvast het eerste etentje met korting in. Geniet ervan!

Lukt het niet met activeren? Neem dan contact op met de klantenservice van de Diner Jaarkaart door te bellen met 010 2043071

Nog geen lid? Met je dan snel aan. Je ontvangt de Diner Jaarkaart bij jouw lidmaatschap zolang de voorraad strekt!

www.dinerjaarkaart.nl