Stuur iemand een hart onder de riem

Gepubliceerd op 31 mrt 2020, 10:46

Even op bezoek bij opa en oma of die lieve buurvrouw in de straat. Vanwege het coronavirus gaat dat allemaal net even wat lastiger. Maar gelukkig kan het geven van aandacht ook op afstand! Maak een mooie voorjaars tekening of kleurplaat en gooi hem door de brievenbus. Als je buiten een rondje loopt, zwaai naar mensen die noodgedwongen binnen zitten. Kijk of je een boodschap kunt doen of stuur een leuk berichtje via sociale media.

Op verschillende locaties in de gemeente Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland hebben wij onze 'Een hart onder de riem' kaartjes neergelegd. Leuk om kleur aan te geven en op te sturen naar de persoon waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient. Ben jij ze nog niet tegengekomen? Dan kun je zowel het kaartje als de kleurplaat variant hier downloaden!

Download kaart
Download kleurplaat