Meld u aan!

Nieuwsarchief

Even voorstellen: Nieuwe bestuurder ZONL Albert Hilvers

Hij was amper een paar dagen aan het werk als bestuurder van Zorggroep Oude en Nieuwe Land, toen de coronacrisis in alle hevigheid losbarstte. Uitgebreid kennismaken op de verschillende locaties zat er dus niet in.

Lees verder…

Het Stimuleringsfonds helpt

Heb je een mooi idee om jouw buurt te verbinden? Wil je een gezellige ontmoetingsplek maken of misschien wel een club oprichten?

Lees verder…

Ledenavond met dokter Juriaan (let op verplaatst!)

Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit waarin lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Lees verder…

Samen tegen eenzaamheid

Elk jaar wordt er tijdens een brainstormavond door de medewerkers van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en de ledenraad van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land een thema gekozen waar de twee organisaties gezamenlijk aandacht aan gaan geven.

Lees verder…

Samenwerking ledenvereniging en zorggroep

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en Zorggroep Oude en Nieuwe Land hebben opnieuw vertrouwen in elkaar uitgesproken door de historische samenwerking wederom te bekrachtigen.

Lees verder…

Het verhaal van politieke vluchteling Soraya

Soraya is een politieke vluchteling uit Iran. ‘Mijn werk, interesses, religie, connecties én het feit dat ik een vrouw ben zorgen ervoor dat ik op het moment niet veilig ben in Iran.'

Lees verder…

Lezing veteraan en auteur Erik Krikke op Urk

Op 17 november komt Erik Krikke, veteraan en auteur, naar Bibliotheek Kop van Overijssel in Steenwijk om te vertellen over zijn passie voor het vak als hulpverlener en militair.

Lees verder…

Coronafonds ledenvereniging goed gebruikt

Het coronafonds wordt goed gebruikt. Diverse lokale activiteiten zijn inmiddels uit dit fonds betaald. Van de bingo in Emmeloordse wijken tot het uitdelen van mondkapjes.

Lees verder…

Ledenvereniging ondersteunt sociale initiatieven

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land stelt geld beschikbaar aan initiatiefnemers van sociale en verbindende activiteiten tijdens de coronacrisis. Aanmelden kan tot en met 12 mei!

Lees verder…

Stuur iemand een hart onder de riem

Aandacht “op afstand” kan ook!  Maak een mooie voorjaars tekening of kleurplaat voor opa of oma of voor de oudere buurvrouw of buurman in de straat en gooi hem door de brievenbus.

Lees verder…

Activiteiten ledenvereniging tot juni gecanceld

Ook wij geven gehoor aan de oproep van de overheid om met zijn allen binnen te blijven. Vanwege corona cancelen wij daarom al onze activiteiten tot en met 1 juni.

Lees verder…

We moeten er voor elkaar zijn in deze onzekere tijd

'Het coronavirus houdt ons allen erg bezig; wie we ook zijn en waar we ook wonen lid of geen lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land. We moeten er voor elkaar zijn in deze onzekere tijd.'

Lees verder…

Oud ZONL bestuurder Frank Kodden realiseert droom

Frank Kodden, voormalig bestuurder van ZONL en bestuurslid van de ledenvereniging, gaat samen met vrouw en kinderen droom achterna.

Lees verder…

Slaapspecialist geeft lezing Slaap Geluk(t)

Op donderdag 27 februari komt slaapspecialist Renske van den Brink in de FlevoMeer Bibliotheek op Urk opnieuw de interessante en verhelderende lezing Slaap Geluk(t) geven.

Lees verder…

Een Diner Jaarkaart voor onze trouwe leden

Als ledenvereniging zijn wij erg blij met al onze trouwe leden. En dat mogen we natuurlijk best wel eens laten zien! Daarom voor jou en jouw gezin een Diner Jaarkaart cadeau!

Lees verder…

Gezonde appelnotencake perfect voor de herfst

Het is herfst, de dagen worden steeds korter en we zijn weer meer binnen. Heerlijk om dan de geur van een versgebakken cake in je huis te hebben. Dit recept is lekker én gezond.

Lees verder…

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”