Meld u aan!

Nieuwsarchief

Coronafonds ledenvereniging goed gebruikt

Het coronafonds wordt goed gebruikt. Diverse lokale activiteiten zijn inmiddels uit dit fonds betaald. Van de bingo in Emmeloordse wijken tot het uitdelen van mondkapjes.

Lees verder…

Ledenvereniging ondersteunt sociale initiatieven

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land stelt geld beschikbaar aan initiatiefnemers van sociale en verbindende activiteiten tijdens de coronacrisis. Aanmelden kan tot en met 12 mei!

Lees verder…

Stuur iemand een hart onder de riem

Aandacht “op afstand” kan ook!  Maak een mooie voorjaars tekening of kleurplaat voor opa of oma of voor de oudere buurvrouw of buurman in de straat en gooi hem door de brievenbus.

Lees verder…

Activiteiten ledenvereniging tot juni gecanceld

Ook wij geven gehoor aan de oproep van de overheid om met zijn allen binnen te blijven. Vanwege corona cancelen wij daarom al onze activiteiten tot en met 1 juni.

Lees verder…

We moeten er voor elkaar zijn in deze onzekere tijd

'Het coronavirus houdt ons allen erg bezig; wie we ook zijn en waar we ook wonen lid of geen lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land. We moeten er voor elkaar zijn in deze onzekere tijd.'

Lees verder…

Oud ZONL bestuurder Frank Kodden realiseert droom

Frank Kodden, voormalig bestuurder van ZONL en bestuurslid van de ledenvereniging, gaat samen met vrouw en kinderen droom achterna.

Lees verder…

Slaapspecialist geeft lezing Slaap Geluk(t)

Op donderdag 27 februari komt slaapspecialist Renske van den Brink in de FlevoMeer Bibliotheek op Urk opnieuw de interessante en verhelderende lezing Slaap Geluk(t) geven.

Lees verder…

Een Diner Jaarkaart voor onze trouwe leden

Als ledenvereniging zijn wij erg blij met al onze trouwe leden. En dat mogen we natuurlijk best wel eens laten zien! Daarom voor jou en jouw gezin een Diner Jaarkaart cadeau!

Lees verder…

Gezonde appelnotencake perfect voor de herfst

Het is herfst, de dagen worden steeds korter en we zijn weer meer binnen. Heerlijk om dan de geur van een versgebakken cake in je huis te hebben. Dit recept is lekker én gezond.

Lees verder…

Ledenavond met Arjan Erkel groot succes

Wat was het een mooie avond! Meer dan 350 leden hebben in 't Voorhuys in Emmeloord vol interesse, verbazing en spanning naar het bizarre verhaal van Arjan Erkel geluisterd.

Lees verder…

Een nieuwe bril uitzoeken kan gewoon thuis

Een nieuw bril nodig maar slecht ter been? Dan is een afspraak aan huis de ideale oplossing. ‘Leone Lourens voor ogen’ heeft alle draagbare apparatuur die nodig is voor een goede oogmeting.

Lees verder…

Volle bak bij geheugentrainer Boris Konrad

Tijdens een succesvolle masterclass zagen 350 scholieren, studenten en andere belangstellenden, wat geheugentrainer Boris Konrad allemaal met zijn geheugen kan.

Lees verder…

Recept gegrilde groenten van leefstijlcoach Anja

De schijf van vijf adviseert ons om dagelijks 250 gram groente te eten. Een hele uitdaging! Met dit recept maakt diëtist en leefstijlcoach Anja Vis het hopelijk iets makkelijker voor je!

Lees verder…

Op avontuur in het Kuinderbos in de Noordoostpolder

De natuur biedt een rustige omgeving waar al de zintuigen geprikkeld worden. ‘En dat is goed! Want kinderen die al hun zintuigen gebruiken, ontpoppen zich vaak tot creatievelingen.'

Lees verder…

Midzomernacht wandeling tijdens volle maan

Eén keer per maand staat de aarde precies tussen de zon en de maan. Dit is het moment dat de maan op zijn mooist is en Jan ter Horst er rond middernacht op uit trekt. Ga jij een keer met hem mee?

Lees verder…

Ontspan tijdens deze stiltewandeling

Aankomende zaterdag organiseren wij samen met Teuntje van Leeuwen van Meerdanmindful en Anja Bosman van de ledenvereniging een stiltewandeling in het Kuinderbos.

Lees verder…

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”