Meld u aan!

Nieuwsarchief

Recept gegrilde groenten van leefstijlcoach Anja

De schijf van vijf adviseert ons om dagelijks 250 gram groente te eten. Een hele uitdaging! Met dit recept maakt diëtist en leefstijlcoach Anja Vis het hopelijk iets makkelijker voor je!

Lees verder…

Op avontuur in het Kuinderbos in de Noordoostpolder

De natuur biedt een rustige omgeving waar al de zintuigen geprikkeld worden. ‘En dat is goed! Want kinderen die al hun zintuigen gebruiken, ontpoppen zich vaak tot creatievelingen.'

Lees verder…

Midzomernacht wandeling tijdens volle maan

Eén keer per maand staat de aarde precies tussen de zon en de maan. Dit is het moment dat de maan op zijn mooist is en Jan ter Horst er rond middernacht op uit trekt. Ga jij een keer met hem mee?

Lees verder…

Ontspan tijdens deze stiltewandeling

Aankomende zaterdag organiseren wij samen met Teuntje van Leeuwen van Meerdanmindful en Anja Bosman van de ledenvereniging een stiltewandeling in het Kuinderbos.

Lees verder…

Met de beweegcoach én loopfiets op pad!

Deze zomer kunnen leden in gezelschap van een beweegcoach op stap met een loopfiets. Ideaal voor iedereen die moeite heeft met lopen, maar wel graag in beweging is!

Lees verder…

Informatieavond Ik en mijn hormonen

Op dinsdag 11 juni verzorgt Care for Women specialiste Henriëtte Bottema een avond met als thema “Ik en mijn hormonen”. Henriëtte is verpleegkundige met ruim 30 jaar ervaring.

Lees verder…

Cheque voor Vrienden van Kompas

Op woensdag 8 mei heeft Nelly Oost van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land namens het Stimuleringsfonds een cheque uitgereikt aan ‘Vrienden van Kompas’.

Lees verder…

Cheque voor seniorenorkest Echo der golven

Het seniorenorkest Echo der golven uit Emmeloord heeft onlangs van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land een mooi bedrag ontvangen.

Lees verder…

Ledenvereniging start met verhuur rollators

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land start per 1 februari met het verhuren van rollators. 'Met de toevoeging van rollators willen we het onze leden nog makkelijker maken.'

Lees verder…

Lekkere maaltijden van maaltijdleverancier Van Smaak

Voor een smakelijke maaltijd aan huis werkt Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land nu ook samen met maaltijdleverancier Van Smaak, maaltijdaanbieder voor de regio Noord-Nederland.

Lees verder…

Ledenvereniging sponsort Urker Sportverkiezingen

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land is de komende drie jaar sponsor van de Urker Sportverkiezingen. Op 11 januari werden de handtekeningen onder het contract gezet.

Lees verder…

Slaapcoach Susanne Willekes geeft Lezing

Woensdagavond 21 november gaf slaapcoach Susanne Willekes speciaal voor de ledenvereniging een interessante lezing. ‘Geef geen flesje in het donker en zorg juist voor voldoende slaap!'

Lees verder…

Geluksambassadeur Leo Bormans over geluk

Op woensdag 31 oktober was het eindelijk zover. Geluksmakelaar Leo Bormans gaf tijdens de ledenavond van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land een lezing over geluk.

Lees verder…

Rijbewijskeuring met korting voor leden

Twee keer per maand kunnen senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, terecht bij ZONL in Emmloord.

Lees verder…

Lekkere en gezonde maaltijdservice aan huis

Geen tijd of moeilijk in staat om zelf verse maaltijden te bereiden? Dan kan de maaltijdservice Uitgekookt uitkomst bieden. In een korte tijd heeft u een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel. Speciaal voor onze leden heeft Uitgekookt een mooie aanbieding.

Lees verder…

Lokaal initiatief maakt speeltuin rolstoeltoegankelijk

In een maatschappij waar vereenzaming een steeds groter probleem wordt, is naar elkaar omzien enorm belangrijk. Even aankloppen bij de buurvrouw of op de koffie bij die alleenstaande meneer om de hoek kost vaak maar weinig moeite.

Lees verder…

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”