Zorgbemiddeling

Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt verschillende soorten zorg en behandeling. Naast de zorg en ondersteuning die ze bij mensen thuis geven, heeft de zorggroep een aantal woonzorgcentra in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van zorg en wonen bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land? Of wil je weten welke woonvorm het beste bij jou of de situatie van jouw dierbare past? Neem dan contact op met één van de zorgbemiddelaars op telefoonnummer (0527) 61 49 95 of via mail: zorgbemiddeling@zorggroep-onl.nl De zorgbemiddelaar gaat graag geheel vrijblijvend met jou in gesprek om samen te kijken wat jouw wensen en behoeften zijn.

www.zorggroep-onl.nl