Vragenkaartspellen Vertellis

Even lekker offline en goede gesprekken voeren met een van de vragenkaartspellen van ‘Vertellis’.

De drie vragenkaartspellen van Vertellis zijn onmisbaar in onze haastige en digitale samenleving. Ervaar dankzij interessante, diepgaande vragen meer aandacht, begrip en verbondenheid met vrienden, familie, collega’s of je geliefde. Laten we achter onze beeldschermen vandaan komen en meer verbinden met de mensen van wie we houden!

Leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land ontvangen 30% korting op de collectie van Vertellis. Bezoek de website voor alle vragenkaartspellen en gebruik bij bestellen de kortingscode LON30.