Veilig wonen

Voorkom brand, waterschade of inbraak met het Veilig Wonen-abonnement van Univé. Kies bijvoorbeeld voor een alarminstallatie, rioolservice of cv-onderhoud. Het Veilig Wonen-abonnement heb je al vanaf €3,95 per maand.  Meld jij je als lid van de ledenvereniging in november of december aan? Dan ontvang je een gratis bloemenabonnement ter waarde van €50,-

Waarom Veilig Wonen?

Inbraak, lekkage, brand, verstopte leidingen - hopelijk krijg je er nooit mee te maken. Met het Veilig Wonen-abonnement helpt Univé deze ongemakken te voorkomen en de vervelende gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Geen woning en geen bewoner is hetzelfde. Daarom kun je jouw Veilig Wonen-pakket helemaal zelf samenstellen. Kies online welke diensten je binnen het abonnement wilt onderbrengen en voeg deze toe aan jouw pakket. Je ziet direct wat de maandelijkse kosten zijn.

Meld je voor 31 december 2019 aan en ontvang een gratis bloemenabonnement ter waarde van €50,-!