Sportschool

Ontspannen door lekker te bewegen? De ledenvereniging maakt dit extra aantrekkelijk voor haar leden. Je ontvangt op vertoon van jouw ledenpas korting bij diverse sportscholen. Deelnemende sportscholen zijn:

• Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord - elke maand 5% korting op jouw lidmaatschap (in combinatie met een jaarabonnement)
  • Musculus in Steenwijk (aanbieding geldt ook voor zwemmen) - een maand gratis sporten als je je aanmeldt als nieuw lid (bij een abonnement van 6 maanden)
  • Sportcentrum Keep Fit in Urk - elke maand 5% korting op jouw lidmaatschap (in combinatie met een jaarabonnement)

Kijk voor meer informatie op www.fitfun.nl, www.musculus.nl of www.keepfiturk.nl.