Sauna

Heerlijk ontspannen in de sauna of welness, alleen, met familie of vrienden. Ieder mens heeft op zijn tijd ontspanning nodig. Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure heeft een speciaal dagarrangement samengesteld voor de leden van de ledenvereniging.

Deze relaxte dag bestaat uit:

• Ontvangst met koffie, thee of cappuccino;
  • De hele dag toegang tot de sauna en thermen;
  • Keuze uit verschillende opgietingen;
  • Een vita marine gezichtsbehandeling of een deelmassage;
  • Een lunch of dagschotel.

Jouw voordeel
Op vertoon van jouw ledenpas betaal je slechts €50 voor dit arrangement (de normale prijs bedraagt €74,50).
Leden kunnen ook alleen gebruik maken van het sauna aanbod. Van maandag tot en met donderdag ontvang je 25% korting op de entreeprijs, van vrijdag tot en met zondag is dit 15%.

Meer informatie
Voor informatie en reserveringen bel je naar 0513-415200 of kijk je op www.dewoudfennen.nl.