Sauna

Wellness en sauna

Heerlijk ontspannen in de sauna of welness, alleen, met familie of vrienden. Ieder mens heeft op zijn tijd ontspanning nodig. Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure heeft een speciaal dagarrangement samengesteld voor de leden van de Ledenvereniging.

Deze relaxte dag bestaat uit:

• Ontvangst met koffie, thee of cappuccino;
  • De hele dag toegang tot de sauna en thermen;
  • Keuze uit verschillende opgietingen;
  • Een vita marine gezichtsbehandeling of een deelmassage;
  • Een lunch of dagschotel.

Uw voordeel

Op vertoon van uw ledenpas betaalt u slechts €50 voor dit arrangement (de normale prijs bedraagt €74,50).

Leden kunnen ook alleen gebruik maken van het sauna aanbod. Van maandag tot en met donderdag ontvangt u 25% korting op de entreeprijs, van vrijdag tot en met zondag is dit 15%.

Meer informatie

Voor informatie en reserveringen belt u naar 0513-415200 of kijkt u op www.dewoudfennen.nl.