Personal training en leefstijl studio

Een vitaal, gezond en actief leven. Wie wil dat nou niet? Voor de leden van de Ledenvereniging is dit door de samenwerking met IGOFIT nog makkelijker te realiseren.

Personal training en leefstijl studio IGOFIT helpt haar klanten door middel van persoonlijke maatwerkprogramma’s de balans te vinden tussen gezonde voeding, fysieke beweging en optimale ontspanning. Dit kan zowel individueel, in duo’s of met een groep.

Uw voordeel

Speciaal voor de leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land heeft IGOFIT een aantal mooi aanbiedingen:

• Alle workshops op de 1e dinsdag van de maand zijn gratis.
  • Bij de start van een individueel of duo leefstijltraject is de intake gratis.
  • Bij het aangaan van een groepsles abonnement is de 1e maand gratis.

Meer informatie

Benieuwd IGOFIT iets voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan via info@igofit.nl of via www.igofit.nl