Palliatieve Zorg

Wanneer u erg ziek bent en genezing niet meer mogelijk is, kan palliatieve zorg veel voor u betekenen.  Thuis of in een bijna thuis huis, u kunt altijd een beroep doen op de deskundige en warme palliatieve zorg van de medewerkers van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg in de laatste levensfase vanuit het vaak al vertrouwede wijkteam in samenwerking met het MTH-team voor meer medisch technische handelingen.

Lees hier het artikel over palliatieve zorg verpleegkundige Metta Bunk

Emmeloord

De Terminale Thuishulp Noordoostpolder heeft twee appartementen tot haar beschikking in Woonzorgcentrum Hof van Smeden.

Deze wordt in samenwerking met vrijwilligers gerund. Zorggroep Oude en Nieuwe Land levert de professionele zorg waar nodig en gewenst.

Steenwijk

In Steenwijk is het Riemkehuis ingericht als Hospice. Op basis van coördinatie en inzet van vrijwilligers. Ook het Riemkehuis werkt nauw samen met de professionals van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.  www.hospicesteenwijkerland.nl/hospice

Ga voor meer informatie en advies naar de website van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.