Meld u aan!

Care for Women specialist

De Care for Women specialisten zijn gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem, zoals de overgang of de menstruatie. 

Henriëtte Bottema is Care for Women specialiste in Emmeloord en omgeving. Ze helpt vrouwen die last hebben van een verstoorde hormoonbalans, wat de oorzaak kan zijn van overgangsklachten, depressieve- of stemmingsklachten na de geboorte van je kind of problemen rondom de menstruatie.

Meer informatie
Voor een consult bij Henriëtte is geen doorverwijzing van de huisarts nodig. In het eerste gesprek (van ongeveer drie kwartier) luistert Henriëtte naar jouw verhaal. Waar heb je last van? Met welke vragen zit je? Samen met jou brengt ze de klachten, vragen en problemen in kaart. Vervolgens wordt er samen gekeken welke stappen nodig zijn om tot een oplossing te komen.

Op vertoon van jouw ledenpas ontvang je een korting op het eerste consult. Neem voor meer informatie contact op met Henriëtte Bottema, te bereiken op 0522-452750 of ga naar de website van Care for Women.

www.vrouwenhormonen.com

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”