Maaltijdservice Uitgekookt

Geen tijd om in de keuken te staan of moeilijk in staat om te koken? Met de maaltijdservice UITGEKOOKT zet je elke dag een verse maaltijd op tafel. Wekelijks kun je kiezen uit ruim 20 menu’s. Met dieetwensen wordt rekening gehouden. De maaltijden zijn vers bereid en worden koelvers in magnetronverpakking aangeleverd. Je kunt dus zelf jouw eten opwarmen. Maaltijden zijn vanaf €6,35 verkrijgbaar (zonder korting) en vanaf 2 maaltijden per levering is bezorging aan huis gratis.

Jouw voordeel
Je ontvangt 5% korting op alle bestellingen, wanneer jij jouw lidnummer van jouw ledenpas doorgeeft. Ook heeft de maaltijdservice speciaal voor onze leden een mooi kennismakingsaanbod. Voor €12,50 mag je drie heerlijke maaltijden naar keuze uitkiezen, welke ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. Je kunt het kennismakingspakket bestellen op de website van UITGEKOOKT of telefonisch door te bellen met 085 0406065.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.uitgekookt.nl of bel naar UITGEKOOKT via 085 0406 065.