Maaltijdservice Van Smaak

Voor een smakelijke maaltijd aan huis werkt Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land samen met maaltijdleverancier Van Smaak. Met Van Smaak kunt u zeven dagen per week genieten van een koelverse, warme of diepvriesmaaltijd aan huis. Inclusief zon- en feestdagen. Een vast team brengt de maaltijden rond, wat zorgt voor persoonlijk contact.

Van Smaak biedt veel verschillende maaltijden aan die voldoen aan de specifieke wensen van de klanten. Bij Van Smaak kunt u zelf uw maaltijd samenstellen, aan de hand van een menucyclus. Tevens kunt u bij hen terecht voor dieetwensen, maar ook voor gemalen of vloeibare maaltijden.

Uw voordeel

Als abonnee van de Ledenorganisatie Oude en Nieuwe Land krijgt u € 0,15 korting op de hoofdmaaltijd van Van Smaak. Bezoek voor meer informatie over de maaltijden en service van Van Smaak de website