Maaltijdbezorging

Elke dag vers

Geen tijd om in de keuken te staan of moeilijk in staat om te koken? Met de maaltijdservice UITGEKOOKT zet u elke dag een verse maaltijd op tafel. Wekelijks kunt u kiezen uit ruim 20 menu’s. Met dieetwensen wordt rekening gehouden. De maaltijden zijn vers bereid en worden koelvers in magnetronverpakking aangeleverd. U kunt dus zelf uw eten opwarmen. Maaltijden zijn vanaf €6,35 verkrijgbaar (zonder korting) en vanaf 2 maaltijden per levering is bezorging aan huis gratis.

Uw voordeel

U ontvangt 5% korting op alle bestellingen, wanneer u uw lidnummer van uw ledenpas doorgeeft. Ook heeft de maaltijdservice speciaal voor onze leden een mooi kennismakingsaanbod. Voor €12,50 mag u drie heerlijke maaltijden naar keuze uitkiezen, welke ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. U kunt het kennismakingspakket bestellen op de website van UITGEKOOKT of telefonisch door te bellen met 085 0406065.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.uitgekookt.nl of bel naar UITGEKOOKT via 085 0406 065.