Levensverhalen

Wanneer je afscheid moet nemen van iemand die je lief is, wil je graag een mooi en eerlijk verhaal (laten) uitspreken tijdens de uitvaartplechtigheid. Soms zijn woorden moeilijk te vinden en is het fijn wanneer iemand je daarbij kan ondersteunen. Alida, Levensverhalen voor bij het afscheid, helpt jou bij het schrijven van een tekst die recht doet aan het geleefde leven. Een tekst die een getrouw en persoonlijk beeld geeft van de overleden geliefde en inzicht en troost biedt.

Levensboek

Bij het ouder worden en bij (naderende) dementie is een levensboek een mooie manier om in gesprek te kunnen blijven. Een boekje met onder andere foto’s en korte teksten haalt herinneringen naar boven en biedt gespreksonderwerpen. Voor zorgverleners is het een hulpmiddel om de cliënt te leren kennen.

Uw voordeel

Leden van de ledenvereniging ontvangen 5% korting op dit prachtige cadeau bij leven en welkome dienst bij een uitvaart.

Ga naar www.alida.nu voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.