Klussendienst

Gemakkelijk en snel

Het gras maaien, de tv installeren, meubels verplaatsen, schilderijen ophangen, ramen wassen; voor deze kleinere klussen in en rondom het huis kunnen leden van Oude en Nieuwe Land (met korting) gebruik maken van de Handyman Service van Hometeam. De ‘Handige Harry’s’ van Hometeam kunnen worden gebeld voor eenvoudige klussen in en rondom het huis.

Uw voordeel

Leden van de vereniging Oude en Nieuwe Land hoeven bij vertoning van het nummer van hun ledenpas niet het volledige tarief van 37,50 euro per uur te betalen, maar 24,50 euro. Voor de Handyman Service betaalt u 7,50 euro voorrijkosten, de tarieven zijn inclusief BTW. Ieder lid kan ook gratis een woonscan of veiligheidscheck laten uitvoeren.

Meer informatie

Contact opnemen met het Hometeam? Bel: 0900 6780 000 of kijk op www.hometeam.nl.