Hulp bij verhuizing

Ontzorgd Verhuizen regelt, coördineert en voert verhuizingen uit voor senioren. Met hun dienstverlening nemen zij al uw verhuiszorgen weg. En de toegewezen   verhuisregisseur zorgt ervoor dat alles vlot en vlekkeloos verloopt.

Ontzorgd Verhuizen kan u naast de verhuizing ook allerlei aanvullende verhuiswerkzaamheden uit handen nemen. In- en uitpakken en lampen ophangen, overgebleven spullen naar de kringloopwinkel brengen, regelen van abonnementen en schoonmaken en opleveren van de oude woning.

Uw voordeel
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en profiteer meteen van 50 euro korting op uw verhuizing. Bel voor meer informatie naar 085 – 041 01 01 of kijk op www.ontzorgdverhuizen.nl