Herstel- en Logeerwoning De Landerijen

Heb je een ziekenhuisopname gehad en/of kun je tijdelijk niet thuis wonen? Of wil je een paar dagen weg met jouw mantelzorger? De Landerijen biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ingericht appartement te verblijven/ herstellen. Voor een periode van maximaal 6 weken (in overleg te verlengen met nog eens 6 weken) kun je het herstel/logeer appartement huren. Tijdens jouw verblijf kan jouw partner of een andere mantelzorger gebruik maken van de logeerkamer in het appartement. Voorzieningen:

• een woon/slaapkamer met een in hoogte verstelbaar zorgbed.
  • een volledige ingerichte keuken, incl. vaatwasser
  • een aangepaste badkamer
  • een logeerkamer met 2 éénspersoons bedden
  • radio en tv in de woonkamer
  • beddengoed is eveneens voorradig
  • een wasserette is tegenover de woning aanwezig
  • Duofiets is te huur.

Verzorging
Thuiszorg en of huishoudelijke hulp kun je aanvragen via Zorggroep Oude en Nieuwe Land (0521) 539999

Ben je lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en geef je dit bij boeking door? Dan ligt er bij aankomst een welkomstpakketje klaar!

Ga voor meer informatie naar de website.