Herstel- en Logeerwoning De Landerijen

Heeft u een ziekenhuisopname gehad en/of kunt u tijdelijk niet thuis wonen? Of wilt u een paar dagen weg met uw mantelzorger? De Landerijen biedt u de mogelijkheid om in een volledig ingericht appartement te verblijven/ herstellen. Voor een periode van maximaal 6 weken (in overleg te verlengen met nog eens 6 weken) kunt u het herstel/logeer appartement huren. Tijdens uw verblijf kan uw partner of een andere mantelzorger gebruik maken van de logeerkamer in het appartement. Voorzieningen:

• een woon/slaapkamer met een in hoogte verstelbaar zorgbed.
  • een volledige ingerichte keuken, incl. vaatwasser
  • een aangepaste badkamer
  • een logeerkamer met 2 éénspersoons bedden
  • radio en tv in de woonkamer
  • beddengoed is eveneens voorradig
  • een wasserette is tegenover de woning aanwezig
  • Duofiets is te huur.

Verzorging
Thuiszorg en of huishoudelijke hulp kunt u aanvragen via Zorggroep Oude en Nieuwe Land (0521) 539999

Bent u lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en geeft u dit bij boeking door? Dan ligt er bij aankomst een welkomstpakketje klaar!

Ga voor meer informatie naar de website.