Babywinkel

Op vertoon van jouw ledenpas krijgt je korting bij Dinkey Winky baby- en tienerstore in Steenwijk.

Shoppen met voordeel!
Bij Dinkey Winkey ontvangen leden 10% korting op het gehele assortiment. Als je via de webshop bestelt, ontvang je 10% retour op het totale aankoopbedrag.

Ouders met kinderen met heupdysplasie kunnen ook terecht bij Dinkey Winkey voor:

Huren van een geschikt en veilig autostoeltje: voor kinderen tot 9 maanden; de Easy Bob Maxi SP; leden betalen € 2,50 i.p.v. € 5,00 per week. Vanaf 9 maanden de Recaro, leden betalen € 3,75 i.p.v. € 7,50 per week. Er wordt een borg gevraagd. De maximale uitleen is ca. 26 weken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dinkey Winkey baby- en tienerstore, Lange Baan 27c te Steenwijk. Bereikbaar via 0521-512678 en www.dinkeywinkey.nl.

Let op: Deze korting geldt niet op acties.