Meld u aan!

Ledenaanbod

Bibliotheek aan huis

Vrijwilligers brengen jouw boeken en andere materialen, als je zelf niet in de mogelijkheid bent om de bibliotheek te bezoeken.

Lees meer

Budgetcoachingstraject

Weer grip krijgen op jouw financiële administratie? De budget coach van ZEKER Financiële Zorgverlening helpt jou hierbij!

Lees meer

Cool-earplugs

Het beschermen van je gehoor is erg belangrijk. Toch wordt het vaak onderschat. En dat terwijl jouw gehoor al beschadigd kan raken bij langere blootstelling aan een geluidsvolume van 80 decibel. Gelukkig kun je dit voorkomen met de oordopjes van Cool-earplugs.

Lees meer

Diëtist

Eten moet lekker en gezond zijn. Dit leidt samen met gedragsverandering tot een beter resultaat, een gezonder en een prettiger leven. Diëtiste Anja Vis adviseert en begeleidt jou bij gewichtsproblemen (over- en ondergewicht), eetstoornissen, voedselovergevoeligheid, diabetes mellitus, te hoog cholesterolgehalte en darmproblemen.

Lees meer

Herstel- en Logeerwoning De Landerijen

Heb je een ziekenhuisopname gehad en/of kun je tijdelijk niet thuis wonen? Of wil je een paar dagen weg met jouw mantelzorger? De Landerijen biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ingericht appartement te verblijven/ herstellen.

Lees meer

Huilbaby

De jeugdverpleegkundige of de consultatiebureau-arts van Zorggroep Oude en Nieuwe Land adviseren jou bij het troosten van jouw baby.

Lees meer

Hulp bij verhuizing

Hulp nodig bij jouw verhuizing naar een senioren- of zorgappartement? Ontzorg verhuizen kan jou hierbij helpen.

Lees meer

Kapper aan huis

Toe aan een nieuwe coupe, maar lukt het jou of een gezinslid niet om naar de kapper te gaan? Dan is dit ledenaanbod zeker geschikt.

Lees meer

Korting zorgverzekering

Als lid ontvang je korting op jouw aanvullende zorgverzekering bij Univé, Zilveren Kruis De Friesland.

Lees meer

Krukken, rollators en andere hulpmiddelen

Het lenen van krukken en looprekken is gratis voor leden.

Lees meer

Levensverhalen

Ondersteuning nodig bij het schrijven van een mooi in memoriam? Alida, Levensverhalen voor bij het afscheid, schrijft samen met jou een tekst die recht doet aan het geleefde leven.

Lees meer

Maaltijdservice Uitgekookt

Met maaltijdservice van UITGEKOOKT zet je elke dag een verse maaltijd op tafel.

Lees meer

Maaltijdservice Van Smaak

Voor een smakelijke maaltijd aan huis werkt Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land samen met maaltijdleverancier Van Smaak. Met Van Smaak kun je zeven dagen per week genieten van een koelverse, warme of diepvriesmaaltijd aan huis.

Lees meer

Mantelzorgondersteuning

ZorgMies Regio Zwolle e.o. levert mantelzorgondersteuning op maat. Hun zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat de cliënt wenst. 

Lees meer

Marco Marknesse

Op zoek naar een relax- of sta-opstoel? De adviseurs van Marco Marknesse komen bij jou thuis met een selectie ZitSelekt fauteuils en stoelen. En ook voor seniorenbedden kun je bij Marco Marknesse terecht.

Lees meer

Opticien

De opticien aan huis is een ideale oplossing voor leden die niet in de mogelijkheid zijn om een brillenwinkel te bezoeken.

Lees meer
“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”