Meld u aan!

Ledenaanbod

Bibliotheek aan huis

Vrijwilligers brengen jouw boeken en andere materialen, als je zelf niet in de mogelijkheid bent om de bibliotheek te bezoeken.

Lees meer

Budgetcoachingstraject

Weer grip krijgen op jouw financiële administratie? De budget coach van ZEKER Financiële Zorgverlening helpt jou hierbij!

Lees meer

Care for Women specialist

De Care for Women specialisten zijn gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem, zoals de overgang of de menstruatie. 

Lees meer

Crisis thuishulp

Crisisthuishulp biedt uitkomst als je plotseling aanvullende zorg nodig hebt.

Lees meer

Cursus Happy Kids Massage

Corina Elzenaar van Happy Kids Massage leert jou als ouder door middel van een online training hoe jij je jouw eigen kind kan masseren.

Lees meer

Diëtist

Eten moet lekker en gezond zijn. Dit leidt samen met gedragsverandering tot een beter resultaat, een gezonder en een prettiger leven. Diëtiste Anja Vis adviseert en begeleidt jou bij gewichtsproblemen (over- en ondergewicht), eetstoornissen, voedselovergevoeligheid, diabetes mellitus, te hoog cholesterolgehalte en darmproblemen.

Lees meer

Eerste hulp bij kinderongevallen

Kinderen groeien op met vallen en opstaan. Ze onderzoeken de wereld om zich heen zich heen en zien daarbij geen gevaren. In de cursus ‘opgroeien met vallen en opstaan’ leer je wat je als ouder of verzorger kunt doen, wanneer een kind toch iets overkomt.

Lees meer

Herstel- en Logeerwoning De Landerijen

Heb je een ziekenhuisopname gehad en/of kun je tijdelijk niet thuis wonen? Of wil je een paar dagen weg met jouw mantelzorger? De Landerijen biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ingericht appartement te verblijven/ herstellen.

Lees meer

Huilbaby

De jeugdverpleegkundige of de consultatiebureau-arts van Zorggroep Oude en Nieuwe Land adviseren jou bij het troosten van jouw baby.

Lees meer

Hulp bij verhuizing

Hulp nodig bij jouw verhuizing naar een senioren- of zorgappartement? Ontzorg verhuizen kan jou hierbij helpen.

Lees meer

Kapper aan huis

Toe aan een nieuwe coupe, maar lukt het jou of een gezinslid niet om naar de kapper te gaan? Dan is dit ledenaanbod zeker geschikt.

Lees meer

Korting zorgverzekering

Als lid ontvang je korting op jouw aanvullende zorgverzekering bij Univé, Zilveren Kruis Achmea of De Friesland Zorgverzekeraar.

Lees meer

Krukken, rollators en andere hulpmiddelen

Het lenen van krukken en looprekken is gratis voor leden.

Lees meer

Levensverhalen

Ondersteuning nodig bij het schrijven van een mooi in memoriam? Alida, Levensverhalen voor bij het afscheid, schrijft samen met jou een tekst die recht doet aan het geleefde leven.

Lees meer

Maaltijdservice Uitgekookt

Met maaltijdservice van UITGEKOOKT zet je elke dag een verse maaltijd op tafel.

Lees meer

Maaltijdservice Van Smaak

Voor een smakelijke maaltijd aan huis werkt Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land samen met maaltijdleverancier Van Smaak. Met Van Smaak kun je zeven dagen per week genieten van een koelverse, warme of diepvriesmaaltijd aan huis.

Lees meer
“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”