Meld u aan!

Ledenaanbod

Babywinkel

Winkelen met korting bij Dinkey Winkey.

Lees meer

Bibliotheek aan huis

Vrijwilligers brengen u boeken en andere materialen, als u zelf niet in de mogelijkheid bent om de bibliotheek te bezoeken.

Lees meer

Budgetcoachingstraject

Weer grip krijgen op uw financiële administratie? De budget coach van ZEKER Financiële Zorgverlening helpt u hierbij!

Lees meer

Care for Women specialist

De Care for Women specialisten zijn gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem, zoals de overgang of de menstruatie. 

Lees meer

Crisis thuishulp

Crisisthuishulp biedt uitkomst als u plotseling aanvullende zorg nodig heeft.

Lees meer

Diëtist

Eten moet lekker en gezond zijn. Dit leidt samen met gedragsverandering tot een beter resultaat, een gezonder en een prettiger leven. Diëtiste Anja Vis adviseert en begeleidt u bij gewichtsproblemen (over- en ondergewicht), eetstoornissen, voedselovergevoeligheid, diabetes mellitus, te hoog cholesterolgehalte en darmproblemen.

Lees meer

Eerste hulp bij kinderongevallen

Kinderen groeien op met vallen en opstaan. Ze onderzoeken de wereld om zich heen zich heen en zien daarbij geen gevaren. In de cursus ‘opgroeien met vallen en opstaan’ leert u wat u als ouder of verzorger kunt doen, wanneer een kind toch iets overkomt.

Lees meer

Herstel- en Logeerwoning De Landerijen

Heeft u een ziekenhuisopname gehad en/of kunt u tijdelijk niet thuis wonen? Of wilt u een paar dagen weg met uw mantelzorger? De Landerijen biedt u de mogelijkheid om in een volledig ingericht appartement te verblijven/ herstellen

Lees meer

Huilbaby

De jeugdverpleegkundige of de consultatiebureau-arts van Zorggroep Oude en Nieuwe Land adviseren u bij het troosten van uw baby.

Lees meer

Hulp bij verhuizing

Hulp nodig bij uw verhuizing naar een senioren- of zorgappartement? Ontzorg verhuizen kan u hierbij helpen.

Lees meer

Kapper aan huis

Toe aan een nieuwe coupe, maar lukt het jou of een gezinslid niet om naar de kapper te gaan? Dan is dit ledenaanbod zeker geschikt.

Lees meer

Korting zorgverzekering

Als lid ontvangt u korting op uw aanvullende zorgverzekering bij Univé, Zilveren Kruis Achmea of De Friesland Zorgverzekeraar.

Lees meer

Krukken, rollators en andere hulpmiddelen

Het lenen van krukken en looprekken is gratis voor leden.

Lees meer

Levensverhalen

Ondersteuning nodig bij het schrijven van een mooi in memoriam? Alida, Levensverhalen voor bij het afscheid, schrijft samen met jou een tekst die recht doet aan het geleefde leven.

Lees meer

Maaltijdservice Uitgekookt

Met maaltijdservice van UITGEKOOKT zet u elke dag een verse maaltijd op tafel.

Lees meer

Maaltijdservice Van Smaak

Voor een smakelijke maaltijd aan huis werkt Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land samen met maaltijdleverancier Van Smaak. Met Van Smaak kunt u zeven dagen per week genieten van een koelverse, warme of diepvriesmaaltijd aan huis.

Lees meer
“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”