Midzomernacht wandeling tijdens volle maan

17 jul 2019, 22:30 Kruisstraat 79, Oldemarkt

Op 17 juli organiseren wij in Oldemarkt een midzomernacht wandeling tijdens volle maan!

‘Zo bijzonder! De omgeving wordt beschenen door de maan en er is, ondanks dat het midden in de nacht is, geen verlichting nodig. Doordat het om je heen helemaal stil is, beleef je de natuur nog intenser. Op zo’n moment besef je je echt hoe groot het universum is en hoe klein je als mens bent', vertelt ledenraad lid Jan ter Horst.

Je wordt deze avond ontvangen met koffie of thee en kunt na afloop (ca. 00.30 uur), onder het genot van een warme kop zelfgemaakte soep, nog even napraten.

Wil je meewandelen? Meld je dan aan via info@uwledenvereniging.nl of 0521 539893 o.v.v. onderwerp Vollemaanwandeling 17 juli, evt lidmaatschapnummer, telefoonnummer en het aantal personen. Deelname is gratis.

Lees hier het interview met Jan over zijn vollemaanwandelingen!