Interactieve avond Opvoeden in het digitale tijdperk

1 okt 2019, 20:00 De Bosfluiter Amazonestraat 46, Luttelgeest

Hoe bereid je je kind voor op de digitale wereld? En waarmee moet je in je opvoeding rekening houden als het digitale media betreft? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij organisatie Social Media Wijs, een landelijk trainings- en adviesbureau op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs, uitgenodigd om op 1 oktober om 20.00 uur in de Bosfluiter in Luttelgeest de ouderavond ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’ te verzorgen.

Tijdens deze interactieve avond ontvang je, op basis van de laatste trends en onderzoeken, informatie over kinderen en internetgebruik en antwoord op vragen als “hoelang mag mijn kind per dag op het internet” en “hoe ga ik om met het social media gedrag van mijn kind”. Ook wordt er aan de hand van stellingen met elkaar gediscussieerd over de kansen en bedreigingen van digitale media.

Deze avond bijwonen? Meld je dan aan via info@uwledenvereniging.nl of 0521 539893 o.v.v. onderwerp Digitale tijdperk, evt lidmaatschapnummer, telefoonnummer en het aantal personen. Deelname is gratis.