Met korting naar Peppa Pig - Verrassingsfeest!

3 mrt 2019, 14:30 Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord

Speciaal voor onze leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land heeft Theater ’t Voorhuys in Emmeloord een aantal mooie voorstellingen geselecteerd waar u met korting heen kunt gaan.

Peppa Pig - Verrassingsfeest!

Datum: 3 maart
Tijd: 14.30 uur
Genre: Jeugd & familie
Prijs: €10,-

Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag.

Boeken kan telefonisch via 0527-760 620 of per mail via kassa@theater-voorhuys.nl onder vermelding van LONL. Kijk voor meer informatie op www.theater-voorhuys.nl