Met korting naar Aart Staartjes en Victor Reinier

30 mrt 2019, 20:15 Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord

Speciaal voor onze leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land heeft Theater ’t Voorhuys in Emmeloord een aantal mooie voorstellingen geselecteerd waar u met korting heen kunt gaan.

Een goed mens - Aart Staartjes en Victor Reinier

Datum: 30 maart
Tijd: 20.15 uur
Genre:  Toneel
Prijs:  €17,50

Flip Broekman schreef de thrillerkomedie ‘Een goed mens’ speciaal voor acteur Aart Staartjes, waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie 'Roem' en al jaren hoofdrolspeler in de populaire tv-serie ‘Flikken Maastricht’, heeft hij de perfecte tegenspeler.

Boeken kan telefonisch via 0527-760 620 of per mail via kassa@theater-voorhuys.nl onder vermelding van LONL. Kijk voor meer informatie op www.theater-voorhuys.nl