Met korting naar Alone @ Home - try-out

14 dec 2018, 19:30 Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord

Speciaal voor onze leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land heeft Theater ’t Voorhuys in Emmeloord een aantal mooie voorstellingen geselecteerd waar u met korting heen kunt gaan.

Alone @ Home (try-out)

Datum: 14 december
Tijd: 19.30 uur
Genre: Musical/muziektheater
Prijs: € 12,50

In ‘Alone @ Home’ bedenken twee kinderen die alleen thuis zijn slimme trucs om de boeven (o.a. Martijn Fischer), die het op hun huis voorzien hebben, buiten de deur te houden. ‘Alone @ Home’, met een knipoog naar de alom bekende film, is een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste winteruitje voor de hele familie dit theaterseizoen.

Boeken kan telefonisch via 0527-760 620 of per mail via kassa@theater-voorhuys.nl onder vermelding van LONL. Kijk voor meer informatie op www.theater-voorhuys.nl