Masterclass Dr. Boris Nikolai Konrad

26 sep 2019, 14:00 Cornelis Dirkszplein 10, Emmeloord

Dr. Boris Nikolai Konrad is geheugentrainer, neurowetenschapper aan het Donders Instituut in Nijmegen en Wereld Record Houder voor namen onthouden. Hij staat vier keer in het Guinness Book of Records. Namen, feiten, cijfers of talen – de geheugenkampioen is zeker: Iedereen kan zijn geheugen trainen!

Op donderdag 26 september komt hij naar ons gebied voor twee zeer interessante activiteiten. ‘s Middags van 14.00 tot 16.00 uur geeft Boris een masterclass ‘Onthouden’ in de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord. Hier is ruimte voor heel veel scholieren, studenten en andere belangstellenden. Tijdens deze masterclass zal hij iedereen doen verbazen over wat hij met zijn geheugen kan. Hij laat de aanwezigen oefeningen doen, waardoor zij ook trucjes leren om meer uit het geheugen te halen.

Kaartverkoop via www.tickettekoop.nl  Kaarten voor leden zijn gratis, niet leden betalen €12,50

Let op: Ook de gratis kaarten moeten besteld worden via deze website.