Luier Festival in Bant

20 jul 2019, 14:00

Luier, het nieuwe kinderfestival voor kinderen tot 12 jaar. Wie wil er nou niet kennismaken met heuse festivalacts als de silent disco, live optredens, foodtrucks, laser gamen en de Burgemeester van Buiten komt met zijn buitenatelier! Een dag die van 14.00 tot 19.00 uur in het teken staat van zingen, springen, dansen, spelen, ontdekken, klimmen, klauteren, workshops en heel veel vertier.

Rondom het hoofdpodium laten enthousiaste bedrijven je genieten van hun producten en diensten voor gezinnen met kinderen. Unieke webwinkels bieden hun bijzondere spullen aan.
Daarnaast is de ‘Monique Boer Huiskamer’ speciaal ingericht voor aanstaande ouders en de allerkleinsten. Ga lekker zitten en luister naar de voorleeskampioen van de Noordoostpolder, of geniet samen met je kindje van het optreden “Klassiek is kinderspel” of Poppentheater Inkipinki. Ook staat hier de Wobbel Playground gereed voor iedereen die wil komen wobbelen!

Neem een kijkje in de brandweerauto, doe mee aan de bootcamp, wat gaat de Burgemeester van Buiten allemaal ondernemen? Geniet van de verschillende optredens en het theater.

Luier is een initiatief van Kraamzorg Monique Boer en Vakantiepark Eigen Wijze.

Ga voor kaarten naar www.tickettekoop.nl Leden ontvangen een gratis consumptiemunt.