Meld u aan!

Lezing kinderslaapcoach Susanne Willekes in Emmeloord

12 feb 2019, 20:00 Harmen Visserplein 5, 8302 BZ Emmeloord

Hoe zorg ik dat mijn kind de nacht doorslaapt? Hoeveel slaap heeft mijn dochtertje van twee overdag nodig? Wat is een goede bedtijd? Kinderslaapcoach Susanne Willekes vertelt hierover tijdens haar lezing op 12 februari in de FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord.

Susanne Willekes is voormalig slapeloze moeder, eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland, auteur van het boek Slaap! en onder andere gespot bij RTL Late Night, Shownieuws, Editie NL. Als kinderslaapcoach heeft ze al ruim 500 families geholpen aan de verbetering van hun nachtrust, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.

Met The Sleep Agency is haar ultieme droom een feit geworden: werken met families en een verschil maken in hun leven. ‘Het is mijn doel om ouders in heel Nederland en wereldwijd te coachen de regie over hun eigen leven terug te geven, te zorgen dat hun kind(eren) en zijzelf eindelijk weer de nacht doorslapen, en dat alles zonder stress en schuldgevoel.’

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en FlevoMeer Bibliotheek organiseert de lezing speciaal voor ouders met jonge kinderen tot 6 jaar. Het programma start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. 

Entree voor leden van Ledenverengining Oude en Nieuwe Land en FlevoMeer Biblioteek is gratis. Niet leden betalen € 5,- 

Tickets zijn verkrijgbaar bij FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord en via flevomeerbibliotheek.nl

“De ledenvereniging is mijn vraagbaak bij alle informatie die ik zoek over zorg, wonen en welzijn.”