Lezing Het puberbrein

22 sep 2020, 20:00 Bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47a, Steenwijk

Waarom maken pubers hun huiswerk niet? Waarom komen ze te laat op hun stage? Waarom veranderen ze al na drie weken van opleiding? Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? En waarom komen ze niet uit bed?

Op 22 september geeft Dr. Aletta Smits tijdens een humoristische lezing in de FlevoMeer Bibliotheek in Steenwijk verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan.

‘Of ze nu 12 of 20 zijn, voor volwassenen lijkt het soms alsof pubers een vreemde levensvorm zijn. En dat klopt: we snappen pubers echt niet meer.’

Als lid bij deze lezing aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@uwledenvereniging.nl onder vermelding van onderwerp puberbrein, naam, adresgegevens, telefoonnummer en het aantal personen. Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0521 53 98 93. Leden mogen de lezing gratis bijwonen, niet leden betalen € 8,50 en bestellen hun tickets via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl De avond start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.45 uur.