Lezing Het Puberbrein

22 sep 2020, 20:00 Bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47a, Steenwijk

Waarom maken pubers hun huiswerk niet? Waarom komen ze te laat op hun stage? Waarom veranderen ze al na drie weken van opleiding? Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? En waarom komen ze niet uit bed?

Op 22 september geeft Dr. Aletta Smits tijdens een humoristische lezing in de FlevoMeer Bibliotheek in Steenwijk verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan.

‘Of ze nu 12 of 20 zijn, voor volwassenen lijkt het soms alsof pubers een vreemde levensvorm zijn. En dat klopt: we snappen pubers echt niet meer.’

De zaal zit inmiddels helemaal vol, maar dankzij een livestream kun je de lezing alsnog bijwonen. Heerlijk vanuit de luie stoel! Je kunt zelfs al jouw prangende vragen stellen, die Aletta vervolgens voor jou en het publiek zal beantwoorden.

Wil je als lid de livestream volgen? Stuur een mail naar info@uwledenvereniging.nl en wij geven jou gratis toegang tot deze interessante lezing. Niet-leden betalen slecht € 5,- en kunnen zich hier aanmelden. De avond start om 20.00 uur.