Lezing Erik Krikke

26 aug 2020, 19:45 Het Irene, Wijk 8 85, Urk

Op 26 augustus komt Erik Krikke, veteraan en auteur van het boek Operatie Geslaagd, naar Het Irene op Urk om te vertellen over zijn passie voor het vak als hulpverlener en militair. Over hoe hij tijdens de uitoefening van zijn passie getraumatiseerd raakte, de stilte hierom heeft weten te verbreken en over hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat. ‘Een verhaal over hard vallen, maar vooral over nog harder opstaan na de val’, aldus Erik.

Reserveer jouw plekje voor deze lezing via onze website, info@uwledenvereniging.nl of 0521 53 98 93. Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 10,- De avond start om 19.45 uur, inloop 19.15 uur. Tijdens deze avond kun je met de bon op de achterzijde van onze LEEFtijd het boek Operatie Geslaagd met 15% korting aanschaffen (betalen met pin).