Lezing en Workshop ‘De Kracht van de Lach’

24 mrt 2020, 20:00 De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk

Even lekker lachen. Uit het niets. Doen we dat wel genoeg? Lachcoach Bente Adriaens denkt van niet en geeft daarom op 24 maart in de Meenthe in Steenwijk een workshop om te leren lachen. ‘Want stiekem houden we allemaal van een goede lachbui.’

‘Je bloed gaat sneller stromen, je krijgt er een lekkere energie van en de wereld ziet er een stukje mooier uit! Ja toch? Tijd voor een lachworkshop!’, zegt Bente enthousiast. ‘Tijdens onze lachworkshop gaan we veel lol maken om elkaar en onszelf te herontdekken, vaak zonder woorden. Lachen om op een positieve manier je vrienden, collega's of familie op een andere manier te leren kennen. Succes en plezier gegarandeerd!’

De workshop start met een korte lezing en daarna worden er diverse oefeningen aangeboden waardoor iedereen vanzelf gaat lachen. De opdrachten worden aangepast aan de groep en groepsgrootte. Bij een lachworkshop kan er soms wat aarzeling zijn aan het begin, weet de lachcoach uit ervaring. Zij heeft genoeg ervaring om iedere deelnemer uit zijn of haar comfortzone te halen.

‘Lachen vergroot je relativeringsvermogen, je gezondheid en je vermogen tot loslaten. Het brengt plezier, sociale contacten en een speelse en open houding. Na afloop zul je heerlijk ontspannen en energiek zijn.’

Bij deze workshop aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@uwledenvereniging.nl onder vermelding van onderwerp Lachworkshop, naam, adresgegevens, telefoonnummer, en het aantal personen. Telefonisch aanmelden kan ook door te bellen met 0521 53 98 93. Leden mogen de lezing gratis bijwonen, niet leden betalen €5,-. De avond start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Wanneer je gebruik wil maken van vervoer vanuit Urk, Emmeloord, Marknesse of Blokzijl, kun je dat bij aanmelding aan geven.