Lezing Dr. Boris Nikolai Konrad

26 sep 2019, 19:30 Groenestraat 18, Blokzijl

Leer tijdens de lezing 'De geheimen van ons geheugen' hoe jij meer uit jouw geheugen kunt halen.

Dr. Boris Nikolai Konrad is geheugentrainer, neurowetenschapper aan het Donders Instituut in Nijmegen en Wereld Record Houder voor namen onthouden. Hij staat vier keer in het Guinness Book of Records. Namen, feiten, cijfers of talen – de geheugenkampioen is zeker: Iedereen kan zijn geheugen trainen! Boris vertelt deze avond in De Ploats in Blokzijl over de werking van ons geheugen en hoe we die beter kunnen gebruiken. Handig voor in het sociale leven of je werk! Voor de avond rijdt er een bus vanuit Steenwijk via Oldemarkt en vanuit Urk via Emmeloord.

Bij deze avond aanwezig zijn? Meld je dan aan via info@uwledenvereniging.nl of 0521 539893 o.v.v. onderwerp Lezing Boris, lidmaatschapnummer, telefoonnummer en het aantal personen. De avond is voor leden gratis, niet leden betalen €12,50.

Neem voor meer informatie over de bus vanuit Steenwijk contact met ons op.