Ledenavond met Arjan Erkel

30 okt 2019, 19:45 Theater het Voorhuys, Beursstraat 1, Emmeloord

Voor de ledenavond op 30 oktober in ’t Voorhuys in Emmeloord hebben wij een bijzondere gast uitgenodigd: Arjan Erkel.

Arjan werd in 2002 ontvoerd tijdens zijn werk als humanitaire hulpverlener voor Artsen Zonder Grenzen in Dagestan. Nu inspireert hij, met zijn indrukwekkende verhaal, mensen om hun leven een andere wending te geven.

Horen hoe Arjan Erkel onder enorme druk overeind bleef? Meld je dan aan via info@uwledenvereniging.nl of 0521 539893 o.v.v. onderwerp Ledenavond, evt lidmaatschapnummer, telefoonnummer en het aantal personen. Het bijwonen van de avond is alleen voor leden en gratis. Nog geen lid van de ledenvereniging? Meld je dan aan hier aan.

Het is mogelijk om vanuit Urk en Steenwijk met onze bus mee te rijden naar Emmeloord. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op!